Κυκλοφόρησε η ανανεωμένη έκδοση του Facebook για iOS

Κυκλοφόρησε η ανανεωμένη έκδοση του Facebook για iOS
 
Ένα από τα κύρια παράπονο των χρηστών του iOS, όσων τουλάχιστον , ήταν η ταχύτητα και η ποιότητα της εφαρμογής του Facebook. Στις προηγούμενες εκδόσεις η εφαρμογή χρησιμοποιούσε HTML5, καθιστώντας την αρκετά αργή.

Οι προγραμματιστές του Facebook έφτιαξαν την εφαρμογή «από την αρχή». Για τους τελευταίους εννέα μήνες δούλευαν συνεχώς προκειμένου να βελτιώσουν την απόδοση και την ταχύτητα της, ενώ χρησιμοποίησαν native εργαλεία του iOS για να την αναπτύξουν.

Με την τελευταία της αναβάθμιση η εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου είναι πιο γρήγορη από ποτέ. Όχι μόνο ανοίγει πολύ πιο γρήγορα χωρίς να «κολλάει» στην φόρτωση αλλά η πλοήγηση σε εφαρμογές όπως μηνύματα, events, groups αλλά και το app center είναι ομαλότερη, με γρηγορότερο refresh rate. Οι φωτογραφίες εμφανίζονται αισθητά πιο γρήγορα, καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη ενώ περιέχουν συντομεύσεις για like και σχόλια.

Σημαντική βελτίωση έχει σημειωθεί και στα Messages, τα οποία τώρα λειτουργούν ακριβώς όπως ο Facebok Messenger, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε εύκολα φωτογραφίες και την τοποθεσία σας. Επίσης οι ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων ή updates εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης με την μορφή banner.

Η νέα έκδοση προσφέρει ακόμα την δυνατότητα προβολής του Timeline στο iPad.

Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν στο iTunes.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_981.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC