Η μάχη των δύο φύλων στα κοινωνικά δίκτυα

Η μάχη των δύο φύλων στα κοινωνικά δίκτυα
 
Όταν αναφερόμαστε στη σχέση των δύο φύλων με τα κοινωνικά δίκτυα, τότε η μάχη είναι σίγουρο ότι θα κριθεί σε συγκεκριμένες πλατφόρμες. Εξάλλου δεν εντυπωσιάζει τόσο το γεγονός ότι στο Google+ οι περισσότεροι χρήστες είναι άντρες, ενώ στο Pinterest γυναίκες.

Ποιο φύλο κατέχει όμως τα δύο κυρίαρχα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter;

Οι γυναίκες όχι μόνο κάνουν περισσότερα posts στο Facebook, αλλά αποτελούν και την πλειοψηφία στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, όπως και στο twitter. Στο Facebook οι γυναίκες έχουν ποσοστό 58%, ενώ στο twitter 64%.

Παράλληλα, τα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται πως αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες, αφού στη Zynga (το δίκτυο με τα περισσότερα online παιχνίδια) το 60% των 250 εκατομμυρίων χρηστών, που παίζουν κάθε μήνα, είναι γυναίκες.

Όσο για τους άντρες, δεν χρειάζεται να το παίρνουν στραβά, αφού κρατούν τα σκήπτρα του LinkedIn με ποσοστό 63%, όπως επίσης και το Reddit.

Δείτε το infographic για περισσότερες λεπτομέρειες…

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_916.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC