Δωρεάν θα είναι η πρόσβαση στο Nintendo Network

Δωρεάν θα είναι η πρόσβαση στο Nintendo Network
 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει διαθέσιμες, η πρόσβαση στο Nintendo Network επρόκειτο να ξεκινήσει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Wii U ή και λίγο νωρίτερα καθώς θα μπορεί κανείς να συνδεθεί σε αυτό και μέσω του 3DS. Παρόλα αυτά δεν είχε γίνει γνωστό κάτι για το κόστος της πρόσβασης σε αυτό.

Όλοι υπέθεταν λοιπόν ότι η Nintendo θα ακολουθήσει αντίστοιχη πολιτική με την Microsoft και τη Sony. Ότι δηλαδή θα υπήρχε μια βασική δωρεάν πρόσβαση αλλά προκειμένου κανείς να εκμεταλλευτεί όλες τις υπηρεσίες gaming και τις ειδικές προσφορές αγορών θα έπρεπε να πληρώσει συνδρομή αντίστοιχη μετο Xbox Live Gold και το Playstation Network Plus.

Παρόλα αυτά η εταιρεία αποφάσισε να αντιμετωπίσει το Nintendo Network περισσότερο ως μια πλατφόρμα social media παρά ως μια παραδοσιακή υπηρεσία online gaming. Για το λόγο αυτό όλες οι λειτουργίες της θα είναι εντελώς δωρεάν. Τα έσοδα της θα προκύπτουν δηλαδή από τις αγορές που θα κάνουν οι χρήστες εντός αυτής και όχι από τα δικαιώματα πρόσβασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC