Η μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση CES 2013 ξεκινά

Η μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση CES 2013 ξεκινά

Το Λας Βέγκας είναι έτοιμο να υποδεχθεί, σε λίγες ώρες, τη μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση του πλανήτη, CES 2013 (Consumer Electronics Show).Πρόκειται για το μεγαλύτερο τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς, με όλες τις εταιρείες να μας παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα τους καθώς και μελλοντικές τεχνολογίες.

Ήδη, πολλές εταιρείες έχουν ανακοινώσει μερικά από τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά, με τις Samsung, Apple, Google, LG, Sony, HTC, και πολλές άλλες μας έχουν δώσει μία πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε.

Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν καινούριες σειρές τηλεοράσεων, smartphones, tablets, υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές. Φυσικά δεν απουσιάζουν και νέες, πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Η έκθεση δεν είναι ανοιχτή για το κοινό, παρά μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου και διοργανώνεται από την Consumer Electronics Association.

Φέτος αναμένεται να αποτελέσει χρονιά–ρεκόρ, αφού περισσότερες από 3.000 εταιρίες θα λάβουν μέρος.

Εμείς, όπως και όλος ο τεχνολογικός κόσμος, περιμένουμε να δούμε και να σχολιάσουμε τα νέα προϊόντα, σε μία εβδομάδα που θα είναι σίγουρα γεμάτη από πολλές εκπλήξεις.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC