Ο μικρός «αδελφός» του iPhone

Ο μικρός «αδελφός» του iPhone
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του iPad mini, η Apple φαίνεται πως θέλει να εμπλουτίσει τη «μικρότερη» σειρά των προϊόντων της, δημιουργώντας έτσι το iPhone mini. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ακουστεί φήμες για την κυκλοφορία μίας τέτοιας συσκευής, όμως πλέον η γνωστή εταιρεία φαίνεται να κοιτάζει πολύ πιο σοβαρά μία τέτοια προοπτική.

Η Apple, αν τελικά προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, θα καταφέρει να διευρύνει τη βάση πελατών της, αφού σίγουρα η νέα συσκευή θα είναι πολύ πιο οικονομική από το iPhone 5S και το μελλοντικό iPhone 6.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους αναλυτές, η τιμή του μικρότερου σε μέγεθος iPhone θα ξεκινάει από τα 200-250 δολάρια (150-190 ευρώ). Βέβαια πολλοί, έχοντας την εμπειρία με το iPad mini, υποστηρίζουν πως τελικά η τιμή του θα ξεκινάει από τα 400 δολάρια (περίπου 300 ευρώ).

Το iPhone mini φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, με τους αναλυτές της αγοράς να υποστηρίζουν πως είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας μίας τέτοιας συσκευής, καθώς η αγορά θα παρουσιάσει κάμψη, λόγω κορεσμού.

Η Apple, θα αναγκαστεί να δημιουργήσει προϊόντα που θα απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό, με σαφώς πιο χαμηλές τιμές.

Αν αυτό θα συμβεί με το iPhone mini ή με την κυκλοφορία μίας εντελώς καινούριας συσκευής παραμένει άγνωστο, ωστόσο είναι λογικό ο αμερικανικός κολοσσός να βασιστεί σε δοκιμασμένες συνταγές και να μην πειραματιστεί με νέα προϊόντα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1116.jpeg?w=1110

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC