Η μετοχή της Apple θα ξεπεράσει τα 1000 δολάρια

Η μετοχή της Apple θα ξεπεράσει τα 1000 δολάρια
Η Apple είναι εδώ και αρκετό καιρό η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, όμως φαίνεται ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο απόγειό της. Σύμφωνα με τους αναλυτές, η μετοχή της εταιρείας θα φτάσει σύντομα σε εξωπραγματικά ύψη.

Ο Brian White της Topeka Capital Markets εκτιμά ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες η μετοχή της Apple θα ξεπεράσει τα 1000 δολάρια. 1000+ δολάρια η μία μετοχή!

Το νούμερο είναι αδιανόητο, αλλά πριν σπεύσουμε να βάλουμε την ταμπέλα “υπερβολή” θα πρέπει να θυμηθούμε ότι κάποτε θεωρούσαμε εξίσου αδιανόητο να σπάσει η μετοχή της Apple το φράγμα των 500 δολαρίων. Αυτή τη στιγμή, η μετοχή της Apple διαπραγματεύεται στα 628 δολάρια.

Όχι μόνο δεν κοπάζει η τρέλα με τα gadgets της Apple, αλλά αντίθετα επεκτείνεται. Η εταιρεία μπαίνει για τα καλά όσο περνάει ο καιρός στην τεράστια αγορά της Κίνας κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της.

Με δυο λόγια, τα καλύτερα έρχονται για την εταιρεία του Tim Cook.

Πηγή:goodbyte.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC