Τα Angry Birds στην τηλεόραση

Τα Angry Birds στην τηλεόραση
 
Τα 700 εκατομμύρια downloads των Angry Birds έχουν φέρει πολλά χαμόγελα στη Rovio, η οποία σκέφτεται να επεκτείνει τη δράση τους.

Τα «θυμωμένα πουλιά» δεν θα γίνουν μόνο θεματικό πάρκο, αφού όπως όλα δείχνουν θα επεκταθούν και στην τηλεόραση και το κινηματογράφο.

Η Rovio μέσα στο 2012 υπολογίζει σε μια τηλεοπτική σειρά για τα Angry Birds, τα οποία θα πάρουν το δρόμο της μεγάλης οθόνης το 2015.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Rovio δήλωσε ότι τα επεισόδια με τα Angry Birds θα παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες από τις σκέψεις και τα αισθήματα των χαρακτήρων.

Η σειρά και όπως φαίνεται και η ταινία επιχειρούν να απαντήσουν στο ερώτημα… γιατί τελικά τα Angry Birds είναι πάντα θυμωμένα;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC