Η Microsoft ανακοίνωσε το Office 365 University

Η Microsoft ανακοίνωσε το Office 365 University
 
Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα την έκδοση University του Office 2013 η οποία απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και φοιτητές. Η συγκεκριμένη έκδοση του Office περιλαμβάνει τις γνωστές σε όλους μας εφαρμογές, ειδικά τροποποιημένες για φοιτητές, με κόστος που μπορούν να την κάνουν προσιτή σε όλους.


Η άδεια χρήσης του Office 365 University θα κοστίζει 79.99 δολάρια για τέσσερα χρόνια, με δυνατότητα χρήσης σε δυο υπολογιστές. Η Microsoft υπερήφανα δηλώνει πως αυτό μεταφράζεται σε κόστος 1.67 δολαρίων το μήνα για την χρήση του Office και τα εργαλεία «cloud» που περιλαμβάνει.

Πέρα από τις δημοφιλείς εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access και Publisher, η έκδοση University περιλαμβάνει ακόμα 20 επιπλέον GB αποθηκευτικού χώρου στην υπηρεσία Skydrive για την αποθήκευση αρχείων στο «cloud». Προσφέρει ακόμα 60 δωρεάν λεπτά κλήσεων κάθε μήνα για τους χρήστες Skype και την υπηρεσία Office on Demand η οποία παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση στο Office και τα αρχεία τους από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η έκδοση Office 365 University αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC