Η νέα έξυπνη ηλεκτρονική πλατφόρμα

Η νέα έξυπνη ηλεκτρονική πλατφόρμα
 
Ηλεκτρονικά, μέσω μιας νέας έξυπνης πλατφόρμας, μπορούν πλέον οι πελάτες των καταστημάτων WIND να επιλέγουν το πακέτο κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας καθώς και Internet που τους ταιριάζει.

Η νέα δια-δραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Personal Plan καθοδηγεί, με απλά βήματα, τους επισκέπτες των καταστημάτων WIND, ώστε να επιλέξουν αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει βάσει της χρήσης που κάνουν, το ποσό που θέλουν να πληρώνουν και τα χαρακτηριστικά της συσκευής που τους ενδιαφέρει.

Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης «χαρτογραφεί» ψηφιακά τις ανάγκες επικοινωνίας του, συγκρίνει τις προσφορές και επιλέγει αυτό που τον καλύπτει απόλυτα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_963.jpeg?w=1110

Το e-Personal Plan εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των ατομικών προγραμμάτων, αλλά και των Επιχειρήσεων, τόσο για Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία, όσο και για Internet και Mobile Internet. Επιπρόσθετα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη συσκευή που επιθυμεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα smartphones συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους, αλλά και να ενημερωθεί για τις τρέχουσες προσφορές των καταστημάτων WIND.

Το e-Personal Plan είναι ένα από τα νέα ψηφιακά εργαλεία και τις καινοτόμες τεχνολογίες που αναπτύσσει και παρουσιάζει η WIND στα καταστήματα της, με στόχο να εξασφαλίζει σε κάθε πελάτη της μία αναβαθμισμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία πώλησης. Είναι ένα δυναμικό εργαλείο το οποίο και θα εξελίσσεται συνεχώς ώστε να περιλαμβάνει τις νέες προτάσεις και προσφορές της WIND προς τους συνδρομητές της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC