Ξεκίνησαν οι εγγραφές για αναβάθμιση σε Windows 8

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για αναβάθμιση σε Windows 8

Η Microsoft άρχισε να δέχεται εγγραφές για τις αναβαθμίσεις σε Windows 8 από όσους αγόρασαν νέο υπολογιστή μετά τις 2 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποκτήσουν τα Windows 8 στην τιμή των €14,99.

 

Οι εγγραφές για τη χώρα μας γίνονται στη διεύθυνση windowsupgradeoffer.com/el-GR και όσοι προχωρήσουν, θα αποκτήσουν τον κωδικό τους στις 26 Οκτωβρίου, οπότε και ξεκινά η επίσημη διάθεση του επερχόμενου λειτουργικού. Ο χρόνος για την ενεργοποίηση του κωδικού τους, λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2013.

 

Όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν στα νέα Windows αλλά δεν έχουν αγοράσει υπολογιστή μετά τις 2 Ιουνίου, καλούνται να πληρώσουν 39,99 δολάρια, τιμή που μάλλον θα μεταφερθεί σε ευρώ για εμάς. Η πώληση των αναβαθμίσεων για όλους, θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου.

 

Τέλος, σύμφωνα με το Verge, το αρχικό κόστος για τα Windows 8 Pro, θα είναι 69,99 δολάρια κατά το λανσάρισμά τους και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2013. Κατόπιν, η τιμή τους αναμένεται να διαμορφωθεί στα 199 δολάρια.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC