Η νέα «πλάτη» του iPhone

Η νέα «πλάτη» του iPhone
 
Μερικά κομμάτια από το το μπροστινό και πίσω μέρος που απ’ ότι φαίνεται ανήκουν στο επόμενο iPhone της Apple έχει στην κατοχή της η ιστοσελίδα iFixyouri.

Για παράδειγμα από τις φωτογραφίες διακρίνεται το μικρότερο dock connector που οι πρόσφατες φήμες θέλουν το νέο iPhone να διαθέτει με τον έξτρα χώρο που περισσεύει να χρησιμοποιείται λογικά για την ενίσχυση των ηχείων σε ήχο και ποιότητα. Ο προμηθευτής που πουλάει αυτά τα μέρη ισχυρίζεται ότι δεν προσφέρονται μόνο σε μαύρο και άσπρο χρώμα αλλά και και σε τουλάχιστον άλλα δύο που, βέβαια, μπορεί να μην βγουν ποτέ στην κυκλοφορία.

Από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για το μέγεθος της συσκευής και για το αν θα έχει οθόνη 4 ιντσών αλλά μπορούμε να διακρίνουμε μια υποδοχή στο κάτω μέρος, ίσως για τα ακουστικά. Σημειώνεται ότι η αξιοπιστία του εν λόγω προμηθευτεί έχει επαληθευτεί και στο παρελθόν, οπότε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

new_iphone_back_rumor.jpghttps://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_114.jpeg?w=1110

Το 9to5Mac δημοσιεύει άλλη μία σειρά φωτογραφιών για το υποτιθέμενο νέας γενιάς iPhone.

Όπως φαίνεται ο σχεδιασμός επιβεβαιώνει τις φήμες για μακρύτερο iPhone με το ίδιο πλάτος και μεταλλική πλάτη. Όπως φαίνεται, μάλιστα, υπάρχει μικρότερο dock connector και το headphone jack μετακινήθηκε στο κάτω μέρος της συσκευής.

Επίσης, ίσως, πρόκειται για το πρώτο unibody iPhone αφού η κεραία φαίνεται να είναι ενσωματωμένη στο μεταλλικό κομμάτι της πλάτης επιτρέποντας στην Apple περισσότερη ελευθερία χώρου για το εσωτερικό της συσκευής.

Παράλληλα, παρατηρούμε και μια τρίτη τρύπα ανάμεσα στην κάμερα και το flash που μάλλον είναι το μικρόφωνο που από μπροστά μετακινείται στο πίσω μέρος της συσκευής. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο σχεδιασμός αυτός αφορά πρωτότυπο iPhone που απορρίφθηκε από την Apple αρκετά νωρίς αλλά απ’ ότι φαίνεται τα κομμάτια διαρρεύσαν τώρα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_122.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC