H νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι

H νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι
 
Τη νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι, Nova επίγεια, εισάγει στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Forthnet, προσφέροντας στο ευρύ κοινό την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της Nova με έναν εύκολο, γρήγορο και σε πολύ προσιτές τιμές τρόπο.

Η Nova επίγεια, είναι ένας νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε περιεχόμενο και ψηφιακές ευκολίες της Nova, μέσω επίγειου ψηφιακού σήματος, που προσφέρει:

•Το ποιοτικό περιεχόμενο των novacinema1 και novasports1, που τα πρωινά φιλοξενεί για τους μικρούς φίλους της οικογένειας, το παιδικό κανάλι Disney XD.

•Όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια.

•Προσιτές τιμές που ξεκινούν από 9,90 ευρώ για συνδρομητές Forthnet.

•Ευκολία στην εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται δορυφορικό πιάτο.

•Τη μοναδική εμπειρία του Ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) της Nova, με όλες τις πληροφορίες προγράμματος, συνεχώς ανανεωμένες.

•Κορυφαίο αποκωδικοποιητή και επίγειο ψηφιακό δέκτη – έτοιμους για την ψηφιακή μετάβαση, συμβατούς με όλες τις τηλεοράσεις.

Η Nova Επίγεια παρέχεται σε τρεις υπηρεσίες:
• Nova επίγεια Sports & Cinema με 29,90 ευρώ
• Nova επίγεια Sports με 19,90 ευρώ
• Nova επίγεια Cinema με 9,90 ευρώ

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για συνδρομητές Forthnet. Οι τιμές για μη συνδρομητές Forthnet είναι: Nova επίγεια Sports & Cinema με 34,90 ευρώ, Nova επίγεια Sports με 24,90 ευρώ, Nova επίγεια Cinema με 14,90 ευρώ.

Επιπλέον, όσοι εγγραφούν συνδρομητές στις υπηρεσίες Nova επίγεια έως το τέλος Ιουλίου, απολαμβάνουν τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν!

Οι υπηρεσίες Nova επίγεια διατίθενται άμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα Καταστήματα Forthnet, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών και τις αλυσίδες διάθεσης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών.

Η ευκολία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της Nova επίγεια, καθώς δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση. Το ψηφιακό σήμα της υπηρεσίας μπορούν οι συνδρομητές να το λαμβάνουν μέσω της απλής κεραίας που έχουν στην οικία τους, χωρίς δορυφορικό πιάτο – αρκεί να βρίσκονται εντός κάλυψης της ψηφιακής επίγειας εκπομπής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_102.png?w=1110

Το πλούσιο περιεχόμενο είναι το άλλο βασικό χαρακτηριστικό των υπηρεσιών Nova Επίγεια. Ειδικότερα, η υπηρεσία Nova επίγεια Sports προσφέρει τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις μέσω του Novasports 1 και το πρωινό πρόγραμμα του διασημότερου παιδικού καναλιού Disney XD! Αθλητική δράση κάθε μέρα, με τους καλύτερους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος OΠΑΠ Superleague κάθε Κυριακή, μαζί με τους αγώνες του Αγγλικού πρωταθλήματος της Premier League κάθε Σαββάτο και όλες τις αθλητικές εκπομπές της Nova καθημερινά (Total Superleague, η Ώρα των Πρωταθλητών, Champions Live, Europa League Live κ.α.). Και φυσικά το μενού των κορυφαίων ποδοσφαιρικών μεταδόσεων εμπλουτίζεται με επιλεγμένους αγώνες από τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργάνωσες της UEFA, Champions League και Europa League.

Στην ίδια υπηρεσία και το καλύτερο κανάλι για τους μικρούς μας φίλους, Disney XD. Το πρωί κάθε μέρας γεμίζει με το απόλυτο παιδικό κανάλι για τους μικρούς μας φίλους, γεμάτο δράση με γνωστές αγαπημένες σειρές, που εστιάζει στο ενδιαφέρον των παιδιών για περιπέτεια, ανακαλύψεις, μουσική και παιχνίδι. Μεταγλωττισμένο ώστε να μπορούν να το χαρούν όλα τα παιδιά.

Την πλούσια κινηματογραφική εμπειρία παρέχει η υπηρεσία Nova επίγεια Cinema. Ειδικότερα μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με όλα τα μεγάλα studios του Holywood, η υπηρεσία Nova επίγεια Cinema παρέχει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά τις καλύτερες ταινίες του Holywood προσφέροντας με περισσότερες από 300 πρεμιέρες και όλα τα Box Office hits των Hollywood studios σε Α’ Προβολή. Επιπλέον αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές, όπως Game of Thrones ΙΙ & III, C.S.I. XII, THE MENTALIST V, BURN NOTICE VI και πολλές άλλες. Στο πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο συμπεριλαμβάνονται ακόμη ζωντανά και αποκλειστικά τα μεγάλα βραβεία του κινηματογράφου (OSCARS, Χρυσές Σφαίρες κ.α.), καθώς και τακτικές ενημερωτικές εκπομπές με τα τελευταία νέα της Show Biz, και φυσικά οι κορυφαίες Ελληνικές συμπαραγωγές της Nova.

H υπηρεσία Nova επίγεια Sports & Cinema, προσφέρει όλα τα παραπάνω, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Τέλος, ο αποκωδικοποιητής NovaBox Box HD 831 με τις μοναδικές δυνατότητες (Mpeg 4, Full HD, 3D, Satellite Ready και ήχο Dolby Surround 5.1.) προσφέρει την δυνατότητα λήψης όλων των μεγάλων ελευθέρων καναλιών σε επίγειο ψηφιακό σήμα (και σε High Definition).

Ταυτόχρονα ο συνδρομητής των υπηρεσιών Nova επίγεια θα έχει ψηφιακές ευκολίες που θα αλλάξουν την εμπειρία τηλεθέασης του, όπως Ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG), Τηλεοπτικό οδηγό, Υπενθύμιση προγράμματος, Γονικό έλεγχο και κλείδωμα καναλιών. Και το σημαντικότερο, θα έχει καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 18345 (αστική χρέωση/ανά κλήση) από τη Nova για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC