Η Nokia λανσάρει κινητό χαμηλού κόστους με τιμή μόλις 15 ευρώ

Η Nokia λανσάρει κινητό χαμηλού κόστους με τιμή μόλις 15 ευρώ
H φινλανδική εταιρεία συσκευών κινητής τηλεφωνίας Nokia παρουσίασε εάν κινητό τηλέφωνο που κοστίζει μόλις 15 ευρώ στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Κινητής Τηλεφωνίας της Βαρκελώνης, σύμφωνα με το gearburn. Σύμφωνα με την εταιρεία, στόχος του νέου απλού μοντέλου, με την ονομασία Nokia 105, είναι το κοινό που δεν έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κινητό τηλέφωνο. Η συσκευή διαθέτει ξυπνητήρι, ραδιόφωνο, φακό και αδιάβροχο πληκτρολόγιο.

Διατίθεται σε γαλάζιο και μαύρο, ενώ μπορεί να λειτουργεί χωρίς επαναφόρτιση για χρονικό διάστημα έως και 35 ημέρες.

Η κυκλοφορία του νέου μοντέλου αναμένεται εντός του πρώτου τριμήνου του 2013. Το Nokia 105 θα πωλείται, μεταξύ άλλων, στην Κίνα, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Νιγηρία, τη Ρωσία και το Βιετνάμ.

Παράλληλα, η φιλανδική εταιρεία ανακοίνωσε ότι, εντός του δευτέρου τριμήνου του έτους, θα κυκλοφορήσει το μοντέλο Nokia 301, με τιμή 65 ευρώ. Πρόκειται για τη φθηνότερη συσκευή κινητής τηλεφωνίας της Nokia, με δυνατότητα προβολής βίντεο. Το Nokia 301 θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 120 χώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC