Η παρουσίαση του iPad Mini ζωντανά στην Apple TV

Η παρουσίαση του iPad Mini ζωντανά στην Apple TV
 
Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό οι καταναλωτές της Apple και συγκεκριμένα όσοι διαθέτουν Apple TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την αποψινή παρουσίαση του iPad Mini από την οθόνη της τηλεόρασης τους.

Η μετάδοση θα γίνει μέσω μιας νέας εφαρμογής με το όνομα «Apple Events», η οποία χρησιμοποιεί το γραφικό και τα χρώματα της πρόσκλησης που έστειλε η αμερικάνικη εταιρεία για την εκδήλωση της. Ανοίγοντας την, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το «Apple Special Event – LIVE» το οποίο βέβαια δεν είναι άλλο από την αποψινή παρουσίαση.

Δεν είναι γνωστό ακόμα αν η εταιρεία σκοπεύει να μεταδώσει ζωντανά την παρουσίαση και στους χρήστες άλλων συσκευών της ή ακόμα και στην ιστοσελίδα της. Προς το παρόν πάντως δεν εμφανίζεται κάποια παρόμοια εφαρμογή στο App Store ή στο iTunes.

Μέχρι σήμερα, η πολιτική της εταιρείας ήταν να μην προσφέρει ζωντανή μετάδοση κάθε παρουσίασης της, ενώ βέβαια απαγόρευε κάθε είδους streaming εικόνας και ήχου. Οι εκδηλώσεις της απευθυνόντουσαν μόνο στον Τύπο και «ανέβαιναν» στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγες ώρες μετά την λήξη τους.

Οι λόγοι που η Apple αποφάσισε να προβάλλει ζωντανά την αποψινή παρουσίαση δεν είναι ακόμα γνωστοί. Κάποιοι υποθέτουν πως με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία ελπίζει να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές. Δεν πρέπει να αγνοούμε όμως το γεγονός πως η κυριότερη ανταγωνίστρια της, η Google ανακοίνωσε πως θα προβάλλει το επόμενο event της ζωντανά μέσω YouTube.

Το πιο πιθανό είναι αυτό να έχει άμεση σχέση με το «άνοιγμα» της Apple προς τους καταναλωτές της, έστω και την τελευταία στιγμή.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1072.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC