Παρουσιάστηκε η νέα γενιά iMac

Παρουσιάστηκε η νέα γενιά iMac
 
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του iPad Mini, η Apple παρουσίασε ακόμα την νέα σειρά υπολογιστών iMac, την οποία ο Phil Schiller χαρακτήρισε ως την «ναυαρχίδα» της γραμμής προϊόντων της.

Το νέο iMac είναι εξαιρετικά λεπτό, μόλις 5 χιλιοστά στις άκρες του καιθ θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια με οθόνη 27 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 και μια με οθόνη 21.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1070. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, θα διαθέτουν επεξεργαστή Core i5 ή Core i7, αποθηκευτικό χώρο έως 3TB και 4 θύρες USB.

Το κυριότερο νέο χαρακτηριστικό είναι η χρήση του Apple Fusion Drive, ενός δίσκου SSD128GB και ενός σκληρού δίσκου 1TB ή 3TB οι οποίοι έχουν συνδεθεί μεταξύ τους σχηματίζοντας έναν ενιαίο δίσκο. Το λειτουργικό θα τοποθετείται μέσα στον SSD, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του ενώ τα δεδομένα των χρηστών θα τοποθετούνται στον σκληρό δίσκο.

Δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά σίγουρα είναι ένας έξυπνος τρόπος συνδυασμού των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των δυο διαφορετικών δίσκων.

Το νέο iMac θα κυκλοφορήσει όπως πάντα με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Η έκδοση του με οθόνη 21.5 ιντσών θα κοστίζει 1.299 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Νοέμβριο, ενώ η έκδοση με οθόνη 27 ιντσών θα κοστίζει 1.799 δολάρια και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1220.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC