Η πιο κοινωνική ρομποτική… σκούπα

Η πιο κοινωνική ρομποτική… σκούπα
 
Μια νέα ιαπωνική ρομποτική συσκευή όχι μόνο θα διατηρεί τα χαλιά σας καθαρά, αλλά θα συνομιλεί μαζί σας όση ώρα πραγματοποιεί το συγύρισμα του σπιτιού.

Το «Cocorobo» μιλά τρεις γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, και η ομιλία της περιλαμβάνει περισσότερες από 30 φράσεις. Επιπλέον, μπορείτε να χειρίζεστε την ηλεκτρική σκούπα μέσω μιας εφαρμογής για το iPhone, και να παρακολουθείτε την εργασίας της μέσω μιας ενσωματωμένης κάμερας.

Η κυκλική ρομποτική σκούπα αποτελεί τη νέα δημιουργία της Sharp. Μπορεί να μιλήσει αγγλικά, κινέζικα και ιαπωνικά, ενώ αν τη ρωτήσετε «τι κάνεις;», θα πάρετε μια απάντηση του τύπου «είμαι μια χαρά και αισθάνομαι τέλεια».

Το «Cocorobo» κοστίζει περίπου 1.000 ευρώ και διαθέτει υπέρυθρους αισθητήρες για να αποφεύγει τα αντικείμενα μέσα στο χώρο. Όταν μειωθεί η μπαταρία του, πηγαίνει μόνο του σε μία βάση και μένει εκεί μέχρι να φορτισθεί πλήρως.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC