Μπαταρία δύο εβδομάδων στη τσέπη σας

Μπαταρία δύο εβδομάδων στη τσέπη σας
 
Η εταιρία Lilliputian Systems ανακοίνωσε οτι στο εξής η Brookstone θα είναι ο πρώτος επίσημος λιανοπωλητής της καινοτομικής φορητής πηγής ισχύος για κινητά τηλέφωνα. Η συσκευή κυψελών καυσίμου έχει το μέγεθος ενός κινητού και λειτουργεί με φυσίγγια ειδικού υγρού – στερεό καύσιμο οξειδίου κυτταρικής μεμβράνης.

Θα προσφέρει ισχύ 12 περίπου ημερών για το κινητό σας, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη εταιρία. Θα φορτίζει κάθε συσκευή που διαθέτει USB καλώδιο.

Οι χρήστες θα είναι σε θέση να αγοράζουν ανταλλακτικά και τις κυψέλες καυσίμου μέσω του διαδικτύου, ενώ τα τελευταία «θα κοστίζουν όσο ένας καφές στα Starbucks», σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρίας.

Για παράδειγμα, με ένα φυσίγγιο θα είναι κανείς σε θέση να φορτίζει ένα iPhone 4 μεταξύ 10 και 14 φορές, ενώ η συσκευή θα μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και στα αεροπλάνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC