Η προέλευση του malware

Η προέλευση του malware
 

Όπως ισχύει παντού, κάποιες χώρες παράγουν περισσότερα προϊόντα απ’ ό,τι κάποιες άλλες. Το ίδιο συμβαίνει λοιπόν και με το malware. Δεν έχουν όλα τα κράτη την ίδια παραγωγή. Όπως προκύπτει και από το σχετικό infographic, ακριβώς όπως και με τα καταναλωτικά προϊόντα η Κίνα κατέχει τα πρωτεία στον τομέα των επιθέσεων.

Δεύτερες, αλλά με αρκετή απόσταση, ακολουθούν οι ΗΠΑ ενώ Νότιος Κορέα, Ρωσία και Ταϊβάν είναι στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση.

Βέβαια το να προστατευθεί κανείς δεν είναι και τόσο δύσκολο. Θα πρέπει να κρατά ενημερωμένο το antivirus του υπολογιστή του και φυσικά να μην ανοίγει επισυναπτόμενα αρχεία από αποστολείς τους οποίους δεν γνωρίζει.
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1022.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC