Πώς θα ήθελαν οι χρήστες το iOS 6

Πώς θα ήθελαν οι χρήστες το iOS 6
 
Αν και κανείς δεν αμφισβητεί την χρηστικότητα του επερχόμενου iOS 6, η αλήθεια είναι ότι πολλά Apple fan boys θα ήθελαν να έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ό Joost van der Ree ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο ώστε να μας δείξει πώς φαντάζεται κάποια features που θα μπορούσε να εντάξει η Apple στο λειτουργικό.

Βέβαια το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για λειτουργίες τις οποίες δεν πρόκειται να δούμε ποτέ σε αυτό. Άλλωστε όσο καλό και αν είναι το iOS, δεδομένου ότι δεν είναι open source οι χρήστες του δεν έχουν τη δυνατότητα να το παραμετροποιήσουν με βάση τις απαιτήσεις τους. Αντιθέτως είναι αναγκασμένοι να το χρησιμοποιούν ακριβώς όπως τους το δίνει η εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC