Η Rovio επιτρέπει τη μεταφορά του σκορ σε όλες τις συσκευές

Η Rovio επιτρέπει τη μεταφορά του σκορ σε όλες τις συσκευές
rovioΝέος λογαριασμός συγχρονίζει όλα τα σκορ και την εξέλιξη των παιχνιδιών σας
Είχατε ενθουσιαστεί γιατί καταφέρατε μετά από πολλές ώρες να περάσετε τις 120 πίστες του Angry Birds με 3 αστεράκια στο iPhone αλλά εκνευριζόσασταν που έπρεπε να επαναλάβετε τον άθλο σας από την αρχή όταν ξεκινήσατε το παιχνίδι στο iPad σας; Σίγουρα δεν ήσασταν οι μόνοι και για πολλούς μήνες οι χρήστες των παιχνιδιών της Rovio κάνανε πολλά παράπονα στην εταιρεία για αυτό.Η απάντηση έρχεται σήμερα με την δημιουργία ενός δωρεάν λογαριασμού της Rovio. Το email σας είναι το μόνο που χρειάζεται και εν συνεχεία κάθε φορά που θα κάνετε log in στον λογαριασμό αυτό η Rovio θα συγχρονίζει όλα τα σκορ και την εξέλιξη των παιχνιδιών σας από οπουδήποτε και αν τα ανοίγετε.

Η Rovio άργησε να προχωρήσει σε αυτή την λύση μιας και ανέμενε μια παρόμοια λειτουργία συγχρονισμού από την ίδια την Apple με την χρησιμοποίηση του Game Center και του iCloud. Η υπηρεσία αυτή όμως ακόμη είναι σε δοκιμαστικό στάδιο στην Apple και έτσι με χιλιάδες παράπονα η Rovio προχώρησε σήμερα στην παραπάνω λύση για να κάνει εφικτό των συγχρονισμό των παιχνιδιών της ανεξαρτήτως συσκευής.

Η υπηρεσία έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά θα γίνει διαθέσιμη για όλους της τίτλους της Rovio και σε όλες τις χώρες και φυσικά και στην Ελλάδα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC