Η Samsung τροποποιεί τις αγωγές της εναντίον της Apple

Η Samsung τροποποιεί τις αγωγές της εναντίον της Apple
 
Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε που η Samsung έχασε την μεγαλύτερη (μέχρι τώρα) δικαστική διαμάχη με την Apple και καταδικάστηκε να πληρώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στην Αμερικάνικη εταιρία.

Όπως όλα δείχνουν όμως οι δυο αντίδικοι θα βρεθούν και πάλι στα δικαστήρια.

Η Κορεάτικη εταιρεία κατέθεσε νομικά έγγραφα με τα οποία προσθέτει το iPhone 5 στην νομική μάχη με την Apple. Η τροποποιημένη αγωγή υποστηρίζει πως το νέο iPhone παραβιάζει τις ίδιες πατέντες που παραβιάζουν και παλαιότερες συσκευές της Apple, ανάμεσά τους αρκετά μοντέλα iPhone, iPad και iPod Touch.

Συνολικά η Samsung κατηγορεί την αμερικάνικη εταιρεία για παραβίαση οκτώ συνολικά πατεντών, οι περισσότερες από τις οποίες επικεντρώνονται κυρίως στην χρήση τεχνολογιών 3G.

Προς το παρόν η Κορεάτικη εταιρεία δεν έχει καταθέσει έγγραφα σχετικά με την παραβίαση πατεντών τεχνολογίας LTE, κάτι για το οποίο είχε επανειλημμένα απειλήσει την Apple τον τελευταίο καιρό.

Την ίδια ημέρα πάντως, δικαστής ακύρωσε την διαταγή απαγόρευσης του Samsung Galaxy Tab 10.1 στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού λίγους μήνες νωρίτερα σώμα ενόρκων είχε κρίνει πως η συσκευή δεν παραβίαζε διπλώματα ευρεσιτεχνίας του iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC