Η Apple μηνύει την Κινέζικη Κρατική Υπηρεσία Eυρεσιτεχνιών για τη Siri

Η Apple μηνύει την Κινέζικη Κρατική Υπηρεσία Eυρεσιτεχνιών για τη Siri

Η Apple μήνυσε την Κρατική Υπηρεσία Eυρεσιτεχνιών της Κίνας, επειδή η δεύτερη απέτυχε να κατοχυρώσει πατέντα για λογαριασμό τής Zhizhen Network Technology, που αφορά στη Siri.

Πριν ένα χρόνο περίπου, η Zhizhen Network Technology, με έδρα τη Σανγκάι απευθύνθηκε στην Κρατική Υπηρεσία Eυρεσιτεχνιών της Κίνας για να διεκδικήσει την πατέντα της εφαρμογής φωνητικών εντολών της Apple, Siri.

Όπως ισχυριζόταν η κινέζικη εταιρία, το Siri είναι αντιγραφή από το ίδιο σύστημα φωνητικών εντολών που κατασκευάστηκε από την ίδια το 2004 και χρησιμοποιείται στο Xiao i Robot.

Επειδή όμως η Κρατική Υπηρεσία Eυρεσιτεχνιών απέτυχε να αποδείξει τους ισχυρισμούς της Zhizhen, η Apple πέρασε στην αντεπίθεση και μήνυσε την Υπηρεσία Eυρεσιτεχνιών της Κίνας, για την μη επιβολή στη Zhizhen την απόσυρση της εφαρμογής από το Xiao i Robot.

Περιμένοντας τις δικαστικές εξελίξεις η Apple δεν έχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC