Πώς να πιάσετε κουβεντούλα με τους αστροναύτες στο διάστημα

Πώς να πιάσετε κουβεντούλα με τους αστροναύτες στο διάστημα

Είναι τόσα τα πράγματα που θα ήθελε να ρωτήσει κανείς έναν αστροναύτη. Και ειδικά κάποιον που βρίσκεται ακόμη στο διάστημα. Πώς είναι η ζωή του, τι βλέπει εκεί πάνω και πολλά ακόμη. Τώρα, λοιπόν, μπορεί να πιάσει ο καθένας… κουβεντούλα με εκείνους που βρίσκονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του National Geographic Channel. Ο τρόπος είναι απλός. Ο καθένας μπορεί να στείλει μία ερώτηση, μέσω Instagram και κάποιες από αυτές τις απαντούν στο σχετικό ζωντανό πρόγραμμα από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ο Ρικ Μαστράτσιο και ο Κόιτσι Γουακάτα, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκεί… πάνω.

Εννοείται πως το πρόγραμμα ξετρέλανε τον κόσμο, καθώς μέχρι τώρα οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή. Κάποιες κινούνται γύρω από συνηθισμένα θέματα. Για παράδειγμα: τους ρωτούν αν έχουν δει UFO, πώς φαίνεται η Γη από το διάστημα και τι τους αρέσει να κοιτάζουν περισσότερο. Η φαντασία, όμως, περισσεύει σε κάποιες άλλες ερωτήσεις, όπως εκείνου που θέλει να μάθει αν οι αστροναύτες είδαν το «Gravity», ενώ κάποιος αναρωτιόταν αν υπάρχει αλκοόλ στο διαστημικό σταθμό. «Αν είχατε ενυδρείο στο διάστημα, τι ψάρια θα βάζατε» ήταν μία ερώτηση για… βραβείο.

Η διαδικασία για την υποβολή των ερωτήσεων είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να βγάλει μία φωτογραφία του ή να τραβήξει ένα βίντεο με το οποίο θα χαιρετά τους αστροναύτες και μαζί θα διατυπώνει την ερώτησή του. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί το #HelloFromEarth και το δημοσιεύει στο Instagram, περιμένοντας την απάντηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC