Η εφαρμογή του Τομ Χανκς στην κορυφή του App Store

Η εφαρμογή του Τομ Χανκς στην κορυφή του App Store

Σαν μια παλιά γραφομηχανή…

Στις μέρες μας υπάρχει μια εφαρμογή σχεδόν για τα πάντα!

Μάλιστα, τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές όλο και κάποιος θα καλωσορίζει στον κόσμο των «έξυπνων» συσκευών τη δική του ιδέα, που είδε να παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από μια εφαρμογή, ενώ χιλιάδες άλλοι κατασκευαστές προσπαθούν να βρουν καινοτόμες προτάσεις για να μπουν δυναμικά στο χώρο των… apps!

Κάτι παρόμοιο έκανε και ο διάσημος ηθοποιός, Τομ Χανκς, ο οποίος φαίνεται ότι νοστάλγησε τις παλιές, καλές εποχές του Χόλιγουντ, όταν οι ηθοποιοί έπαιρναν τα σενάριά τους γραμμένα με το χέρι σε γραφομηχανές!

Ο βραβευθείς με Όσκαρ ηθοποιός δημιούργησε, σύμφωνα με το περιοδικό Time, την εφαρμογή Hanx Writer για iPad και κατάφερε να κατακτήσει την… κορυφή του App Store.

Η εφαρμογή, που παρουσιάστηκε στις 14 Αυγούστου, μιμείται την εμφάνιση και αίσθηση (ήχος) μιας παλιάς γραφομηχανής στην οθόνη του iPad.

Διατίθεται δωρεάν στη βασική της εκδοχή, ενώ οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν διαφορετικά χρώματα και γραμματοσειρές αν το επιθυμούν.hanxwriter1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC