Το Whatsapp ξεπέρασε τους 600 εκατ. χρήστες!

Το Whatsapp ξεπέρασε τους 600 εκατ. χρήστες!

Η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων, Whatsapp ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τους 600 εκατ. ενεργούς χρήστες.

Μετά την εξαγορά της από το Facebook, η δημοφιλής εφαρμογή Whatsapp φαίνεται πως αποκτάει όλο και μεγαλύτερο μέρος της αγοράς αφού πλέον έχει πάνω από 600 εκατ. ενεργούς χρήστες που ανταλλάσσουν μηνύματα.

Στη Δεύτερη θέση βρίσκεται η εφαρμογή Wechat με 438 εκατ. ενεργούς χρήστες ενώ το Viber έρχεται στην τρίτη θέση με μόλις 100 εκατ. ενεργούς χρήστες.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι το Whatsapp πλέον ανήκει στο Facebook και όπως φαίνεται η υπηρεσία αυτή θα πρέπει να φέρνει με κάποιο τρόπο κέρδη στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο το οποίο πριν μερικούς μήνες την αγόρασε για 19 δισ. δολάρια.

Ένας τρόπος είναι μέσα από το συνδρομητικό μοντέλο που έχει υιοθετήσει η εταιρία (1 δολάριο το χρόνο) ενώ ακόμα δεν φαίνεται πως θα δούμε διαφημίσεις ή παιχνίδια, όμως ποτέ δεν ξέρεις…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC