Η εταιρεία PLAY αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα στην Ευρώπη σύμφωνα με την έρευνα European Trusted Brands

Η εταιρεία PLAY αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα στην Ευρώπη σύμφωνα με την έρευνα European Trusted Brands

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε μεταξύ των πιο αξιόπιστων ευρωπαϊκών εμπορικών σημάτων στη φετινή έρευνα καταναλωτών «EuropeanTrustedBrands». Οι ευρωπαίοι καταναλωτές ξεχώρισαν την PLAY  για την ποιότητα των υπηρεσιών, τη σχέση τιμής και αξίας που προσφέρει στους καταναλωτές και την κατανόηση των αναγκών των χρηστών κινητής τηλεφωνίας.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 η PLAYκατέκτησε τη δική της θέση στη λίστα με τα πιο Δυνατά Πολωνικά brands (StrongestPolishBrands) σύμφωνα με τη RzeczpospolitaDaily.

Η Ανθή  Τροκούδη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Olympiaσχολίασε σχετικά «H διάκριση μας μεταξύ των EuropeanTrustedBrands θέτει τον πήχη ακόμα υψηλότερα για την περαιτέρω ανάπτυξη της PLAYμε γνώμονα τη διαρκή κάλυψη των αναγκών συνδρομητών μας μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών»

Η έρευνα European Trusted Brands διεξάγεται τα τελευταία 14 χρόνια από το αμερικάνικο περιοδικό Reader’sDigestκαι έχει ως στόχο την ανάδειξη των εμπορικών σημάτων, από 20 διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες, που έχουν τη μεγαλύτερη αξία για τους Ευρωπαίους καταναλωτές. Στη φετινή έρευνα πήραν μέρος 10 χώρες μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σλοβενία και η Ελβετία καθώς και 17.676 καταναλωτές  οι οποίοι ανέδειξαν τα πιο αξιόπιστα brands.

Στα 6 έτη δραστηριοποίησης της στην Πολωνική αγορά, η PLAY έχει κερδίσει εμπράκτως την εμπιστοσύνη των καταναλωτών καταγράφοντας ταχεία αναπτυξιακή πορεία που αποτυπώνεται στην κατάκτηση μεριδίου της αγοράς που αντιστοιχεί στο 20% ενώ αποτελεί την 1η εταιρεία σε ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη.

O Όμιλος Olympia Development

Ο Όμιλος OlympiaDevelopment, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, διαθέτει ισχυρό επιχειρηματικό αποτύπωμα στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, με 32 χρόνια επιχειρηματικής παρουσίας στην Ελλάδα και 19 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Πρόκειται για έναν 100% ελληνικό Όμιλο, που δραστηριοποιείται στους κλάδους:

  • λιανεμπορίου με τις αλυσίδες καταστημάτων Public και Multirama, και την Onlineεταιρία GETITNOW.gr
  • χονδρεμπορίου μέσω της WestnetDistribution, η οποία ειδικεύεται στη διανομή προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας
  • βιομηχανικής παραγωγής προϊόντων και συστημάτων ενέργειας με τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT
  • τηλεπικοινωνιών μέσω των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας PLAY στην Πολωνία

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC