Η Google μπαίνει σοβαρά στο gaming με την εξαγορά της Green Throttle Games.

Η Google μπαίνει σοβαρά στο gaming με την εξαγορά της Green Throttle Games.

Παρά τις προβλέψεις μερικών ότι το Xbox One και το PlayStation 4 ίσως σηματοδοτήσουν το τέλος της κονσόλας επόμενης γενιάς , φαίνεται ότι το μέλλον του gaming θα συνεχίσει να έχει ως επίκεντρο το σαλόνι.

Η Steam, υπηρεσία online gaming της Valve, είναι έτοιμη να μεταναστεύσει από την διαδικτυακή πλατφόρμα στην οθόνη της τηλεόρασης με την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος SteamOS, τις κονσόλες Steam Machine και το χειριστήριο Steam. Online παιχνίδια επίσης έρχονται στα σαλόνια μας μέσω μιας άλλου είδους οθόνης, αυτήν των smartphones, που μας επιτρέπει να επικοινωνούμε και να παίζουμε σε ιστοσελίδες όπως το PokerStars, χωρίς ποτέ να αφήνουμε την άνεση των καναπέδων μας. Τώρα, φαίνεται ότι και η Google θα πάρει μέρος στο χώρο αυτό .

Η Google έχει επιβεβαιώσει ότι έχει εξαγοράσει «μέρη» της Green Throttle Games , μια εταιρείας προγραμματισμου περιφερειακών παιχνιδιών, για ένα άγνωστο ποσό . Σύμφωνα με πληροφορίες , οι δύο απο τους τρεις συνιδρυτές της εταιρείας παιχνιδιών θα ενταχθούν στο δυναμικό του διαδικτυακού γίγαντα ως μέρος της συναφθείσας συμφωνίας.

Οι Matt Crowley και Karl Townsend, ο οποίος ήταν και ο επικεφαλής μηχανικός του Palm Pilot, μιας καινοτόμου φορητής συσκευής, θα προσχωρήσουν στην Google. Ωστόσο, ο συν -ιδρυτής Charles Huang δεν θα τους ακολουθήσει, και θα διατηρήσει τα δικαιώματα του brand Green Throttle Games.

Η κίνηση είναι πιθανό να σχετίζεται και με τo φημολογούμενο set- top box της Google TV. Λαμβάνοντας υπόψη οτι η εταιρεία ήδη λανσάρει το Chromecast, φαίνεται ότι αυτό το set-top box θα έχει περισσότερες χρήσεις από ό, τι μια απλή διαδικτυακή συσκευή τηλεόρασης. Θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για να παίξετε παιχνίδια από το λειτουργικό σύστημα Android της Google στην τηλεόραση. Αυτή η συμφωνία φαίνεται να αποτελεί απόδειξη ότι η εταιρεία σχεδιάζει να επικεντρωθεί σε αυτές τις πιθανές εφαρμογές παιχνιδιού gaming.

Η βασισμένη στην Καλιφόρνια εταιρεία Green Throttle Games θα είναι σε θέση να προσφέρει την τεχνολογία και την εμπειρία της στην ανάπτυξη του set-top box . Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς η αγορά τυχερών παιχνιδιών είναι να δει αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας .

Η Apple έχει ήδη παρόμοιες συσκευές στην αγορά , με την κυκλοφορία του Apple TV. Η Amazon, επίσης, αναμένεται να ξεκινήσει το δικό της set-top box πριν από το τέλος του μήνα. Με κονσόλες όπως το Xbox One να προσφέρουν ήδη μια σφαιρική εμπειρία ψυχαγωγίας για τους χρήστες, φαίνεται λογικό για αυτές τις συσκευές να προσφέρουν τυχερά παιχνίδια ως ένα επιπλέον χαρακτηριστικό για τους χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC