Η Microsoft αποκάλυψε το Skype TX, ειδικά για επαγγελματίες

Η Microsoft αποκάλυψε το Skype TX, ειδικά για επαγγελματίες

Η Microsoft αποκάλυψε το Skype TX, μία νέα έκδοση της υπηρεσίας VoIP της εταιρείας που έχει στόχο τους επαγγελματίες broadcasters.

Η νέα υπηρεσία χρησιμοποιεί τεχνολογία που ανέπτυξε η Cat and Mouse –μία εταιρεία που εξαγοράστηκε σχετικά πρόσφατα από τη Microsoft- και η οποία προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα ήχου και video που απαιτούν οι επαγγελματίες, για παράδειγμα από τον χώρο των media (μάλιστα υποστηρίζει πρότυπα HD-SDI). Η ιστοσελίδα www.catandmouse.tv οδηγεί πια σε μία νέα ιστοσελίδα με την ονομασία “Skype in media”.

Το Skype TX μπορεί να διαχειριστεί πολλαπλές κλήσεις μέσω ενός μοναδικού περιβάλλοντος χρήσης και εξαλείφει περισπασμούς και ενοχλήσεις όπως είναι οι ειδοποιήσεις για κλήσεις και οι διαφημίσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο εξαρτώνται από το Skype διάφοροι ραδιοσταθμοί και τηλεοπτικά κανάλια, ανεξάρτητα από το πόσο μικρά ή μεγάλα είναι, το Skype TX θα έχει αναμφισβήτητα υποστηριχτές. H Microsoft δεν ανακοίνωσε ακόμα την ημερομηνία διάθεσης ή το κόστος χρήσης της υπηρεσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC