Η Microsoft κατασκεύασε το «κινητό των φτωχών» -Το λανσάρει σε Αφρική και Ασία με τιμή 19 ευρώ

Η Microsoft κατασκεύασε το «κινητό των φτωχών» -Το λανσάρει σε Αφρική και Ασία με τιμή 19 ευρώ

Κινητό για φτωχούς βγάζει η Microsoft με σκοπό να κερδίσει μερίδιο σε Ασία και Αφρική, δύο αγορές τεράστιες και πολλά υποσχόμενες. Πρόκειται για το κινητό ΝΟΚΙΑ 130 το οποίο θα κοστίζει μόλις 19 ευρώ.

Η εταιρεία το περιέγραψε ως «το ιδανικό τηλέφωνο για όσους αγοράζουν πρώτη φορά κινητό ή για όσους ψάχνουν ένα αξιόπιστο δεύτερο κινητό πέρα από το smartphone που ήδη έχουν». Το κινητό αναμένεται να βγει στην αγορά στο γ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, της Αιγύπτου, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Κένυας, της Νιγηρίας, του Πακιστάν, των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ.

«Καθώς η ζήτηση για οικονομικά κινητά συνεχίζει να αυξάνει, η Microsoft παραμένει προσηλωμένη στον στόχο να κερδίσει ηγετική θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, τόσο σε επίπεδο καινοτομίας, όσο και τιμών», σημειώνει ο Jo Harlow, αντιπρόεδρος της Microsoft, υπεύθυνος για τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Υπολογίζεται ότι περίπου 1 δισ. άνθρωποι δεν έχουν ακόμα κινητό, ενώ την ίδια ώρα αυξάνεται η ζήτηση για αξιόπιστα δεύτερα κινητά, τόσο στις ανεπτυγμένες, όσο και στις αναπτυσσόμενες αγορές».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC