Η νέα έκδοση του WhatsApp για Android, υποστηρίζει επιπλέον και φωνητικές κλήσεις

Η νέα έκδοση του WhatsApp για Android, υποστηρίζει επιπλέον και φωνητικές κλήσεις

Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του WhatsApp (v2.12.5) που είναι ήδη διαθέσιμη μέσω του Google Play store, φέρνει αναβαθμισμένο περιβάλλον εργασίας καθώς και τρεις καρτέλες, για συνομιλίες, επαφές και… κλήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η πολυαναμενόμενη λειτουργία για Φωνητικές κλήσεις προστέθηκε στην εφαρμογή. Όπως αναφέραμε, η νέα έκδοση του WhatsΑpp είναι διαθέσιμη μέσω του Google Play, ωστόσο εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε και τον APK installer απευθείας από την ιστοσελίδα της δημοφιλούς υπηρεσίας και να πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση από μόνοι σας.

Για να πραγματοποιήσετε μία κλήση αρκεί να πατήσετε στο νέο πλήκτρο κλήσεων στο πάνω μέρος της οθόνης. Μετά απλώς μένει να επιλέξετε την επαφή που θέλετε να καλέσετε. Οι πρόσφατες κλήσεις, εμφανίζονται στην καρτέλα Calls.
Το νέο χαρακτηριστικό αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κάνει την εμφάνιση του και στην ανανεωμένη έκδοση του WhatsApp για iOS, σύμφωνα με τον co-founder της υπηρεσίας Brian Acton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC