Η οδοντόβουρτσα των 4.320 δολαρίων

Η οδοντόβουρτσα των 4.320 δολαρίων

Αξεσουάρ που απευθύνονται σε αυτούς που… δεν ξέρουν τι έχουν!

Η στοματική υγιεινή και η φροντίδα των δοντιών είναι κάτι πολύ σημαντικό για τη γενικότερη υγεία του ανθρώπου.

Άλλωστε τα οδοντικά προβλήματα, μπορεί να είναι σημάδια άλλων, σοβαρότερων παθήσεων.

Ωστόσο, μέχρι πιο σημείο θα μπορούσε να φτάσει κανείς;

Πώς θα σας φαινόταν, για παράδειγμα, η ιδέα μιας οδοντόβουρτσας αξίας… 4.320 δολαρίων;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας goexplore.net, η εταιρεία Reinast επί τέσσερα χρόνια προετοίμαζε την οδοντόβουρτσα Reinast Luxury Toothbrush, η οποία είναι φτιαγμένη από στερεό σώμα τιτανίου και διαθέτει αποσπώμενες κεφαλές, κάθε φορά που η οδοντόβουρτσα χρειάζεται αλλαγή.

Μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει εναλλακτικά «πακέτα» στους ενδιαφερόμενους αγοραστές πενταετούς, επταετούς ή 11ετούς διάρκειας (για την αντικατάσταση των κεφαλών) έναντι (επιπλέον φυσικά!) 400, 800 και 1.600 δολαρίων!

Μετά από όλα αυτά, θα περίμενε κανείς αυτή η οδοντόβουρτσα να είναι «μαγική»: να βουρτσίζει αυτή τα δόντια σας για εσάς, να τα γυαλίζει, να τα ασπρίζει… ή τέλος πάντως να κάνει ό,τι πρέπει για να έχετε ένα αστραφτερό χαμόγελο!

Κι όμως, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, πρόκειται απλά για ένα υπερβολικά ακριβό, μεταλλικό «ραβδί».

Ο Chief Technology Officer της εταιρείας, Dr. Djorde Djokovic, μιλώντας στο Gizmodo εξήγησε: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι, που θα είναι μοναδικό από άποψη σχεδιασμού και ομορφιάς. Κάτι που δεν υπάρχει ήδη. Και, αν κρίνουμε από τα σχόλια των πελατών μας, νομίζουμε ότι το έχουμε καταφέρει. Επιπλέον, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα διαρκεί στο χρόνο. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις οδοντόβουρτσες για λίγο καιρό και μετά τις πετάνε. Εμείς θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που θα είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό, λειτουργικό αλλά και πολυτελές».

Ο ίδιος παραδέχτηκε ακόμη, ότι το προϊόν τους απευθύνεται σε ανθρώπους που… «έχουν γιοτ».

Για τους ιδιοκτήτες γιοτ, λοιπόν, αυτού του κόσμου… ιδού η οδοντόβουρτσά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC