Η Χρυσή Αυγή «κλέβει» σε διαδικτυακές ψηφοφορίες & μετά καταγγέλλει πως αδικείται!

Η Χρυσή Αυγή «κλέβει» σε διαδικτυακές ψηφοφορίες  & μετά καταγγέλλει πως αδικείται!

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη ιστοσελίδα arouraios.gr & στη Χρυσή Αυγή.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση των διαχειριστών του arouraios.gr, πως η Χρυσή Αυγή κάνοντας χρήση δικτύων μεσολάβησης (proxy networks) καταχώρησε χιλιάδες ψεύτικες ψήφους για να φανεί ενισχυμένη στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα στη δημοφιλή ιστοσελίδα.

Η αποκάλυψη των πρακτικών της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο, προκάλεσε την οργή της οργάνωσης, η οποία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κατηγορώντας την ιστοσελίδα για πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει τις ενέργειες νοθείας.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως μας ενημέρωσαν οι διαχειριστές του arouraios.gr , αμέσως μετά τα παραπάνω, έγιναν λήπτες δεκάδων ανώνυμων υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων, ενώ από το πρωί της Κυριακής δέχονται οργανωμένη επίθεση ddos από αγνώστους, που στόχο έχουν να «ρίξουν» την ιστοσελίδα από το διαδίκτυο.

Τέτοιου είδους επιθέσεις, απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και ένα δίκτυο εκατοντάδων ή και χιλιάδων μολυσμένων υπολογιστών, που μπορεί κανείς να προμηθευτεί από ιστοσελίδες που παρέχουν υπηρεσίες προς hackers έναντι αμοιβής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC