Νέα Vodafone Smart Tab III με οθόνη 7 και 10 ιντσών

Νέα Vodafone Smart Tab III με οθόνη 7 και 10 ιντσών
Την τρίτη γενιά των tablet Smart Tab που κυκλοφορεί η ίδια η Vodafone, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα η εταιρεία και στην Ελληνική αγορά.Και τα δύο tablet στηρίζονται στο Android 4.2.2 με τη Vodafone να υπόσχεται σε εύλογο χρονικό διάστημα και την κυκλοφορία του Android 4.4 KitKat το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο μήνα.

Από πλευράς hardware, το Smart Tab III 7 είναι κατασκευής Lenovo και διαθέτει όπως και το μεγαλύτερο μοντέλο με την IPS οθόνη 10 ιντσών αρκετά κοινά στοιχεία όπως τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek στο 1.2 GHz, 1 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικό χώρο. Η ανάλυση διαφοροποιείται αφού στο μικτρότερο μοντέλο φτάνει τα 1024 x 600 και στο μεγαλύτερο τα 1280 x 800. Τα δύο tablets μοιράζονται ακόμα την ίδια κάμερα των 5mp ενώ μια δύτερη βρίσκεται στο μπροστινό μέρος για βιντεοκλήσεις. Υποστηρίζουν ακόμα συνδέσεις 3G GSPA+, GPS, Bluetooth 4.0 και φυσικά WiFi.

Μέσα από το PlayStore ο χρήστης έχει πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια ενώ η τιμή διάθεσης του Smart Tab III των 10′ ιντσών έχει οριστεί στα €299 και για το μοντέλο των 7′ ιντσών στα €199. Και τα δύο μοντέλα θα διατίθονται αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone και το vodafone.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC