Ηρθε η ώρα να μπει μια τάξη στα social media: Νέα εφαρμογή μας βοηθάει να ελέγξουμε το ατελείωτο χάος

Ηρθε η ώρα να μπει μια τάξη στα social media: Νέα εφαρμογή μας βοηθάει να ελέγξουμε το ατελείωτο χάος

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρεθεί χαμένοι στον χαώδη κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία, γίνονται ολοένα και πιο βασικό μέσο πληροφόρησης για εκατομμύρια χρήστες.
Μια νέα εφαρμογή εν ονόματι buzzsumo έρχεται να βάλει τάξη στο χάος και να μας βοηθήσει να φιλτράρουμε τις ειδήσεις όπως εμείς επιθυμούμε.

Το Buzz Sumo μας προσφέρει να βλέπουμε μόνο τα θέματα που συζητούνται περισσότερο στα social media για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και έτσι να αποφεύγουμε τις άπειρες άχρηστες πληροφορίες.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε τον ιστότοπο buzzsumo.com και να βάλουμε ένα θέμα ή μια ηλεκτρονική διεύθυνση. Από εκεί και μέρα η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει έρευνα και θα επιστρέψει με μια λίστα άρθρων που έχουν διαμοιραστεί περισσότερο στα πέντε μεγάλα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, και Google+).

Η σελίδα διευκολύνει περαιτέρω την πλοήγησή μας μεταξύ των άρθρων με μια σειρά εργαλείων, όπως είναι η ταξινόμηση αποτελεσμάτων με βάση το κοινωνικό δίκτυο ή με βάση το αθροιστικό σύνολο των «share».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC