Πόσα λεφτά βγάζουν κάθε λεπτό που περνάει, οι κολοσσοί της τεχνολογίας

Πόσα λεφτά βγάζουν κάθε λεπτό που περνάει, οι κολοσσοί της τεχνολογίας

Είναι από τις περιπτώσεις που στα μάτια κάποιου εμφανίζεται το σύμβολο του δολαρίου. Εκείνου που θα επιχειρήσει να παρακολουθήσει πόσα χρήματα βγάζουν οι κολοσσοί της τεχνολογίας, κάθε λεπτό που περνάει. Μάταιος κόπος. Η Apple, μόνο, εξασφαλίζει κάθε 60 δευτερόλεπτα περισσότερα από όσα βγάζει ο μέσος άνθρωπος μέσα σε ένα χρόνο.

Ενα γραφικό που ετοίμασε η εταιρεία μάρκετινγκ Distilled μετρά τα χρήματα που βγάζουν οι συγκεκριμένες εταιρείες, κάθε λεπτό που περνάει. Στην κορυφή της λίστας η Apple, με έσοδα 70.000 δολαρίων για κάθε 60 δευτερόλεπτα, ενώ ακολουθούν η Samsung με 55.000, η Microsoft με 42.000, η Google με 24.000 και η Amazon με «μόλις» 1.400 δολάρια. Αντίθετα, το Twitter ακόμη έχει απώλειες.

Τα οικονομικά στοιχεία, στα οποία βασίστηκε η Distilled, αφορούν το 2013. Μπορείτε να μετρήσετε και εσείς τα δολάρια που… περνούν εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC