Και η Square Enix θα υποστηρίξει την Ouya

Και η Square Enix θα υποστηρίξει την Ouya
 
Αν και το project της Android παιχνιδομηχανής Ouya δεν έχει παρά ελάχιστο χρονικό διάστημα που ανακοινώθηκε, πολλοί έσπευσαν να εξοφλήσουν την αποτυχία του. Παρόλα αυτά γεγονός παραμένει ότι στο Kickstarter συγκεντρώθηκαν πολύ περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι είχαν αρχικά ζητηθεί και ότι αρκετές εταιρείες είναι διατεθειμένες να υποστηρίξουν την κονσόλα και να αναπτύξουν τίτλους γι’ αυτήν.

Ανάμεσα τους και η Square Enix. Όπως ανακοίνωσε η γνωστή εταιρεία, το Final Fantasy III θα κυκλοφορήσει και για την Ouya και μάλιστα πλήρως προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον όμως επεσήμανε ότι δεν θα περιοριστεί στον τίτλο αυτό αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την κονσόλα και με άλλους τίτλους και περιεχόμενο.

Είναι σαφές με άλλα λόγια ότι Microsoft, Nintendo και Sony έχουν πλέον ένα πολύ ισχυρό ανταγωνιστή για τις παιχνιδομηχανές τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC