Ραντεβού με την Δούκισσα Νομικού

Ραντεβού με την Δούκισσα Νομικού
 
Μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν από ένα smartphone αλλά και να κλείσουν το ραντεβού της 10ετίας με τη Δούκισσα Νομικού έχουν οι συνδρομητές Q, υφιστάμενοι και νέοι, που θα κάνουν online εγγραφή στο www.myq.gr.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι κάνουν εγγραφή στο MyQ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Μετά από κλήρωση, δέκα νικητές θα κερδίσουν από ένα smartphone Sony Xperia TM Sole και ένας τυχερός θα βγει είτε «βασιλικό» ραντεβού για δείπνο είτε για ψώνια με τη Δούκισσα Νομικού.

Με την εγγραφή τους στο www.myq.gr οι συνδρομητές Q μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια και καινοτόμες υπηρεσίες, όπως:

• Άμεση και πλήρη ενημέρωση για τα τρέχοντα υπόλοιπα σε λεπτά-SMS-MBs αλλά και ενημέρωση για τη λήξη ενεργοποιημένων πακέτων και υπηρεσιών

• Ενεργοποίηση πακέτων χρόνου, ομιλίας και Data με αποκλειστικά Online Exclusive Bonuses

• Online bonus εγγραφής 300′ Δωρεάν προς WIND & Q

Φέτος η Q γιορτάζει 10 χρόνια στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι εδώ για να τονίσει «Μην την ψάχνεις αλλού… Η οικονομία είναι Q».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_97.jpeg?w=1110 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC