Και νέα πρωτιά για τον Chrome

Και νέα πρωτιά για τον Chrome

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Statcounter, ο Google Chrome ήταν την περαμένη εβδομάδα ο πλέον δημοφιλής browser στον κόσμο. Ο browser της Google ξεπέρασε οριακά τον Internet Explorer της Microsoft, με το ποσοστό του να προσεγγίζει το 33%.

 

Πριν από λίγες ημέρες, ο Chrome ήταν και πάλι στην κορυφή, αλλά για μία μόνο ημέρα, όπως προκύπτει από τα δεδομένα της Statcounter. Αυτή τη φορά, όμως, η πρωτιά του Chrome αφορά μια ολόκληρη εβδομάδα, κάτι που αποδεικνύει ότι η τάση ευνοεί τον browser της Google. Μένει τώρα να δούμε αν ο Μάιος θα είναι ο πρώτος μήνας που βρει τον Chrome στην κορυφή της κατάταξης.

 

Μέχρι πριν από ελάχιστους μήνες, ο Chrome ήταν ο τρίτος δημοφιλέστερος browser στον κόσμο, πίσω από τον Internet Explorer και τον Firefox. Ο browser της Google όχι μόνο κατάφερε να μπει “σφήνα” στους δύο κυρίαρχους browsers, αλλά φαίνεται να εδραιώνεται σιγά-σιγά στην κορυφή. Πάντως, η Microsoft αμφισβητεί ευθέως τα στοιχεία της Statcounter και λέει ότι ο Internet Explorer παραμένει πρώτος σε μερίδιο αγοράς.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC