Στα σκαριά Windows 8 Tablets με επεξεργαστές Intel

Στα σκαριά Windows 8 Tablets με επεξεργαστές Intel
 

Όταν η Apple δημιούργησε το iPad ελάχιστοι είχαν συνειδητοποιήσει πόσο θα άλλαζε τον κόσμο των προσωπικών υπολογιστών. Κάποια χρόνια αργότερα οι προτάσεις είναι πραγματικά αμέτρητες και τώρα η Intel προσπαθεί να γεφυρώσεί το χάσμα μεταξύ tablets και laptops.

Όπως μαθαίνουμε μέχρι τον Νοέμβριο θα διατεθούν στο εμπόριο περισσότερα από 12 διαφορετικά tablets της εταιρείας. Τα μισά τουλάχιστον από αυτά θα μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε laptop με την προσθήκη πληκτρολογίου.

Λέγεται μάλιστα ότι το λειτουργικό των tablet αυτών θα είναι τα Windows 8. Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη στο χώρο των φορητών συσκευών καθώς θα τις αποδεσμεύσει από τα mobile λειτουργικά όπως το Android και το Windows Phone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC