Και στα Windows Phone το Instagram

Και στα Windows Phone το Instagram
 

Σίγουρα οι κάτοχοι iPhone θα αναπολούν εκείνη την εποχή όπου το Instagram ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά για τις δικές τους συσκευές. Μετά την έκδοση όμως της εφαρμογής για το Android, όπως ήταν φυσικό η εκδοχή για τα Windows Phone δεν θα αργούσε.

Δεν πρόκειται για κάτι περίεργο άλλωστε καθώς η συνεργασία μεταξύ Facebook, του ιδιοκτήτη δηλαδή του Instagram και της Microsoft είναι εξαιρετικά στενή. Είναι φυσικό λοιπόν ο Zuckerberg να θέλει να υποστηρίξει το mobile λειτουργικό της εταιρείας.

Εξάλλου η κάμερα του Lumia 920 φαίνεται ότι έχει εξαιρετικές επιδόσεις και έτσι οι χρήστες της της συγκεκριμένης συσκευής και όχι μόνο σίγουρα θα αξιοποιήσουν πολύ καλά τα φίλτρα του Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC