Καινοτόμα παιχνίδια παρουσιάστηκαν στο Gaming Forum

Καινοτόμα παιχνίδια παρουσιάστηκαν στο Gaming Forum
 
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο διαγωνισμό του 1ου Gaming Forum powered by hellas online που διοργάνωσε το ΑΙΤ σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο και ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή με την απονομή των βραβείων.

Στο διαγωνισμό του Gaming Forum υπήρχαν 44 υποψηφιότητες (23 ιδέες και 21 prototypes) για καινούργια παιχνίδια κάθε είδους: ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά, για κινητά και για το web, για έναν και για πολλούς παίκτες.

Το βραβείο hellas online Καλύτερου Παιχνιδιού κέρδισε ο κ. Ιωάννης Δρίτσας με το παιχνίδι «TIL3S», ένα 3D παιχνίδι με αριθμούς, στη λογική του Sudoku, που βασίζεται στην παρατηρητικότητα, τη λογική και την καλή μνήμη του παίκτη.

Το βραβείο hellas online Καλύτερης Ιδέας κέρδισε ο κ. Μιχάλης Ρικκάκης με το παιχνίδι «2112», ένα στρατηγικό εκπαιδευτικό παιχνίδι προσομοίωσης για τον κόσμο μας σε 100 χρόνια. Το παιχνίδι, για 1 έως 8 παίκτες, χωρίζει τη γη σε 8 περιοχές και νικητής αναδεικνύεται ο παίκτης που θα κυβερνήσει τη γη, καταφέρνοντας να λύσει τα προβλήματα με σεβασμό προς το περιβάλλον και την ανθρωπότητα.

Ο κ. Μιχάλης Αναγνωστάκος, Marketing Senior Manager της hellas online παραδίδοντας τα βραβεία με τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα τόνισε: «H hellas online που βασίστηκε στην καινοτομία για την βέλτιστη παροχή των υπηρεσιών της, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την εκδήλωση. Αυτή την προσπάθεια να ξεδιπλώσει το ελληνικό ταλέντο και να το ενθαρρύνει, ώστε να μετασχηματιστεί και σε επιχειρηματική πρωτοβουλία. Ως μια αμιγώς ελληνική εταιρία, στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια που στηρίζει την καινοτομία και βοηθάει το επιχειρείν».

Στόχος του 1ο Gaming Forum powered by hellas online είναι να αναδείξει το gaming σε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για τη χώρα, φέρνοντας σε επαφή όσους εμπλέκονται στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών με το ευρύ κοινό αλλά και μεταξύ τους, και διευκολύνοντας έτσι την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας γύρω από το gaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC