Νέα πρωτοβουλία του Facebook που σώζει ζωές

Νέα πρωτοβουλία του Facebook που σώζει ζωές
 

Μάλλον ο Mark Zuckerberg έχει βαρεθεί να κατηγορούν αυτόν και το Facebook για παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων και τόσα άλλα θέματα και σκέφτηκε ότι κάτι πρέπει να κάνει προκειμένου να αλλάξει το εναντίον του κλίμα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ανακοίνωσε μαζί με την Sheryl Sandberg μια νέα λειτουργία για τους χρήστες της πλατφόρμας. Εφεξής όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να ανακοινώνουν αν είναι δωρητές οργάνων. Με δεδομένο ότι εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θα μπορούσαν να επωφεληθούν από μια μεταμόσχευση, η κίνηση αυτή είναι βέβαιο ότι θα παρακινήσει και άλλους να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα.

Οπότε μπορεί γενικώς να εκφράζουμε παράπονα για τον Mark αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε αυτή του την πρωτοβουλία!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC