Κακόβουλο λογισμικό στο Facebook

Κακόβουλο λογισμικό στο Facebook
 

Για άλλη μια φορά οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν το Facebook για να διασπείρουν κακόβουλο λογισμικό. Αυτή τη φορά χρησιμοποιούν την φωτογραφία μιας κοπέλας και το εξής κείμενο:

«Απίστευτο παιχνίδι του μυαλού!
Επίσημες έρευνες απέδειξαν πως μόνο το 3% των ανθρώπων που είδαν την φωτογραφία κατάφεραν να δουν αμέσως την οφθαλμαπάτη.Οι υπόλοιποι, είδαν απλά μια όμορφη κοπέλα. Ανοίξτε την φωτογραφία, και εστιάστε στο κέντρο της για 30 δευτερόλεπτα. Θα δείτε να εμφανίζεται κάτι που θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα!!!»
Αν κάνετε όμως κλικ στο σύνδεσμο δεν πρόκειται να δείτε τίποτε σχετικό. Αντιθέτως θα μολυνθεί ο υπολογιστής σας και στη συνέχεια το μολυσμένο πια προφίλ σας θα αρχίσει και αυτό με τη σειρά του να κάνει αντίστοιχες δημοσιεύσεις στους τοίχους των φίλων σας.

Αν λοιπόν δείτε μια τέτοια δημοσίευση, σε καμία περίπτωση μην κάνετε κλικ.

Εντοπίστε το βελάκι πάνω δεξιά πατήστε το και επιλέξτε:

Αναφορά κακής χρήσης… ==> Ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή απάτη

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1114.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1210.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC