Η Nokia ανανεώνει τη συνεργασία της με την Zeiss

Η Nokia ανανεώνει τη συνεργασία της με την Zeiss
 

Αν κάτι χαρακτηρίζει, τα ακριβά τουλάχιστον, smartphones της Nokia αυτό δεν είναι άλλο από την η ποιότητα των φωτογραφιών τους. Ποιότητα που θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί αν η εταιρεία δεν χρησιμοποιούσε και τους κατάλληλους φακούς για τις κάμερες των συσκευών τους.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, η εταιρεία ανανέωσε την συμφωνία για αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία οπτικών Carl Zeiss, ώστε όλα τα τηλέφωνα της να συνεχίσουν να βγάζουν κορυφαίες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με δηλώσεις και των δύο πλευρών, η συνεργασία τους θα έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα smartphones της Nokia θα διαφοροποιούνται από τα άλλα μοντέλα της αγοράς τουλάχιστον ως προς τις φωτογραφίες τους.

Δεδομένου μάλιστα ότι το επόμενο PureView λογικά θα έχει λειτουργικό Windows Phone, είναι βέβαιο ότι πάρα πολλοί χρήστες θα έχουν κάθε λόγο να το προτιμήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC