Καλύτερη υποστήριξη γραφικών στον Chrome 18

Καλύτερη υποστήριξη γραφικών στον Chrome 18

Η Google διέθεσε στη κοινό τη 18η έκδοση του δημοφιλέστατου browser Chrome. Η νέα έκδοση δεν περιλαμβάνει εντυπωσιακές αλλαγές που γίνονται άμεσα αντιληπτές, ωστόσο έχει γίνει μια σημαντικότατη βελτίωση στην υποδομή που θα εκτιμήσουν δεόντως οι gamers.

 

Η βασική καινοτομία του Chrome 18 είναι ότι ενεργοποιεί by default τη GPU acceleration για το Canvas 2D, ένα από τα graphical στοιχεία της HTML5. Στην πράξη, αυτό σημαίνει καλύτερη απόδοση στα γραφικά των παιχνιδιών που τρέχουν στο περιβάλλον του browser. Παράλληλα, η ενεργοποίηση του GPU acceleration συνεπάγεται σημαντική ελάφρυνση στο φόρτο του επεξεργαστή.

 

Ως γνωστόν, ο Chrome ανανενώνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση του χρήστη. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, ο Chrome δεν ανανεώνεται, μπορείτε να κατεβάσετε την πλέον πρόσφατη έκδοση από αυτή τη σελίδα.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC