Κάμερα με εύρος λήψης 360 μοιρών

Κάμερα με εύρος λήψης 360 μοιρών
 

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για το πλέον καλαίσθητο gadget που μπορείτε να προσθέσετε στο κινητό σας. Και είναι επίσης αλήθεια ότι η ποιότητα εικόνας του BubbleScope απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί «υψηλής ευκρίνειας». Παρόλα αυτά αν θέλετε να τραβήξετε βίντεο με πραγματικά ξεχωριστό τρόπο το BubbleScope είναι μονόδρομος.

Πρόκειται για μια κάμερα η οποία δεν τραβά μόνο από μία μεριά αλλά κάνει ταυτόχρονη λήψη 360 μοιρών. Ακούγεται περίεργο αλλά είναι αλήθεια. Και το πώς θα το χρησιμοποιήσει κανείς περιορίζεται μόνο από τη φαντασία του.

Δεδομένου μάλιστα ότι όσο περνά ο καιρός θα δούμε και πιο εξελιγμένα μοντέλα, είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τραβάμε βίντεο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC