Ξεπέρασαν τα 900 εκατ. οι χρήστες του Facebook

Ξεπέρασαν τα 900 εκατ. οι χρήστες του Facebook
 

Η ανακοίνωση του Facebook για τα χαμηλά του οικονομικά αποτελέσματα μπορεί μεν να ήταν κάπως απογοητευτική αλλά σε ό,τι αφορά τον αριθμό των χρηστών του τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

Όπως ενημερωθήκαμε λοιπόν, ο αριθμός των χρηστών του έχει φτάσει τα 901 εκατομμύρια. Με άλλα λόγια, μέχρι το τέλους του έτους το πολύ, είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο. Αν συνδυάσουμε τον αριθμό αυτό με τα ανακοινωθέντα οικονομικά αποτελέσματα καταλήγουμε ότι έσοδα 5.11 δολαρίων ανά χρήστη για το 2011.

Αν και πρόκειται για σημαντική αύξηση σε σχέση με τα 4.08 δολάρια του 2010, εκφράζονται αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC