Κάντε φίλους στο Facebook τσουγκρίζοντας

Κάντε φίλους στο Facebook τσουγκρίζοντας

«Έξυπνα» ποτήρια φέρνουν το κοινωνικό δίκτυο στα μπαρ

Το να γνωρίζει κανείς νέα άτομα και να κάνει νέους φίλους, φαίνεται πως είναι μία σχετικά συνηθισμένη και εύκολη διαδικασία όταν εμπλέκεται το ποτό, κάτι που βέβαια δεν ισχύει όταν πρόκειται για φιλίες στο Facebook.Τη λύση έρχεται να δώσει το Buddy Cup, που δημιουργήθηκε από τη διαφημιστική εταιρία Agencia Africa και το δημιουργικό στούντιο Bolha της Budweiser στη Βραζιλία.

Πρόκειται για ένα «έξυπνο» ποτήρι που δίνει τη δυνατότητα σε δύο άτομα να γίνουν «friends» στο Facebook απλά τσουγκρίζοντας!

Όσοι λοιπόν συχνάζετε σε διάφορα πάρτι ή το ποτό παίζει σημαντικό ρόλο στις εξόδους σας, αρκεί να συνδέσετε το προφίλ σας στο Facebook, σαρώνοντας τον κωδικό QR στο κάτω μέρος του ποτηριού, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή και μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση νέων φίλων.

Τα νέα αυτά ποτήρια αρχικά θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορα φεστιβάλ, συναυλίες αλλά και εκδηλώσεις που θα έχουν σαν χορηγό τη Budweiser. Αργότερα και ανάλογα την ανταπόκριση του κοινού, είναι πολύ πιθανό να γίνουν διαθέσιμα και για το ευρύ κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC