Κάντε την ευχή σας πραγματικότητα!

Κάντε την ευχή σας πραγματικότητα!
 
Η LG Electronics, εγκαινιάζει τη διαθεσιμότητα της σειράς smartphones Optimus L, προσκαλώντας τους φίλους των κινητών τηλεφώνων της εταιρείας, να μοιραστούν τις ευχές τους και να διεκδικήσουν την ευκαιρία να τις κάνουν πραγματικότητα.

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός διοργανώνεται με αφορμή την κυκλοφορία της σειράς Optimus L, η οποία παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress 2012 και χαρακτηρίζεται από τη διαχρονική και αρμονική φιλοσοφία που έχει εδραιώσει η LG στο παρελθόν.

Το «LG to make wishes come true», όπως ονομάζεται η καμπάνια, θα διεξαχθεί μέσω της επίσημης facebook page του LG Mobile στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/lgmobile.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_101.jpeg?w=1110

Οι φίλοι της LG που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, πρέπει να υποβάλλουν την ιδέα τους για τη Διαχρονική Ανάμνηση (Timeless Moment), μέσω της φόρμας συμμετοχής στη Facebook page της LG. Όσοι καταθέσουν τις ιστορίες τους μέχρι τις 11 Απριλίου, αποκτούν υποψηφιότητα για να επιλεγούν ανάμεσα στους 5 νικητές, αναλόγως με το σύνολο των ψήφων που θα αποσπάσουν στη σελίδα του facebook (τα κριτήρια επιλογής των νικητών, καθώς και οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό αναφέρονται στη σελίδα www.facebook.com/lgmobile και πιο συγκεκριμένα στην εφαρμογή του διαγωνισμού).

Η LG θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα 5 νικητών, ενώ η εταιρεία θα προβάλλει τη διαδρομή για το Timeless Moment του κάθε νικητή μέσω ενός βίντεο κλιπ που θα γίνει share στο Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC