Σύστημα σχολιασμού ετοιμάζει Google

Σύστημα σχολιασμού ετοιμάζει Google
 

Μπορεί τα Facebook comments να είχαν αρκετή επιτυχία για την πλατφόρμα του Ζουκερμπεργκ αλλά είναι σαφές ότι ο τομέας του σχολιασμού έχει ακόμη αρκετά περιθώρια ανάπτυξης.

Αυτό φαίνεται ότι ήταν το συμπερασμα της Google η οποία, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να διαθέσει δική της υπηρεσία σχολιασμού αντίστοιχη με αυτή του Facebook.

Το πόσο επιτυχημένη θα είναι αυτή βέβαια, μένει να το δούμε. Από την μια πλευρά υπηρεσίες όπως ο Blogger και το YouTube είναι βέβαιο ότι θα επωφεληθούν αλλά και θα ενισχύσουν τα Google comments. Την ίδια στιγμή η ενσωμάτωση τους στο Google+ πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ίσως είναι και ο βασικός λόγος για την δημιουργία τους.

Από την άλλη όμως, τα Facebook comments εξασφαλίζουν δωρεάν διαφήμιση για ένα site. Άρα είναι αρκετά απίθανο οι υπεύθυνοι μιας ιστοσελίδας να διακινδυνεύσουν την δωρεάν προβολή και να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία της Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC